二，完形填空（本题有15 小题, 每小题1 分, 共计 15 分）
阅读下面短文, 掌握大意, 然后从每题所给的 A，B，C，D 四个选项中选出最佳选项。
The summer I turned 12, I wished t grw up mre quickly.
Summer camp was cming. and I was s wrried abut my__16_ that I'd gtten int a big argument with my mm.
But I'll __17__it!"I cried. I was certain that everyne wuld see me as nthing mre than "the shrt girl".
Yu wn't knw anything _18__ yu get there, "calmed my mm. And I had t_19 .
On Mnday, my teacher Maggie tld us abut the climbing curse, and my heart sank when I saw the wall I was the _20_ ne t try t climb that huge wall. It might
have been ten flrs high, and knew that I had n 21 t succeed. But I had t, after the ther campers finished.
I asked fr a "shrt persn's pass, "smiling _22_ and walking arund the wall.
"Yu knw. Amy, what the mind can believe, the heart can achieve. "_23_ Maggie. "I'd really like yu t d yur best t _24_ the wall. "
I pretended（假装） t hurt my knee_25_I culd avid it.
"Hw's the knee? Des it hurt a lt?" Maggie asked. She was s kind, which made me feel_26_because I didn't like t lie.
Maggie was really patient, shwing me_27_ she climbed the wall. And sme campers were there cheering fr me.
I didn't want t 28 anymre, and I didn’t want t give up again. I culd see hw much everyne believed in me, and I wanted t shw them hw much I valued their_29_, s I kept trying.
And then smething _30_ happened—I made it! "What the mind can believe, the heart can achieve, " Maggie reminded me. And this time I knew it was true.
16. A. hairB. buildC. heightD weight
17. A acceptB. beatC. hateD. manage
18. A. ifB. afterC. whenD. until
19. A agreeB. explainC refuseD cmplain
20. A. firstB. lastC. nlyD right
21. A riskB. chanceC. timeD pressure
22. A happilyB. prudlyC. warmlyD. weakly
23. A encuragedB. annuncedC intrducedD. repealed
24. A. build upB. pull dwnC. get verD. knck at
25. A. sB. rC unlessD. but
26. A angryB. bredC. lnelyD. bad
27. A hwB. whenC. whereD. why
28. A tryB. lieC. practiceD. cmpete
29. A. dreamB. decisinC. supprtD. success
30. A funnyB. creativeC ppularD amazing
【解析】考查上下文联系, 从下一段的第二句话"the shrt girl"作者是担忧她自己的身高, 因此选 C。
【解析】考查动词辨析, A. 接受; B. 击打, 打败;C. 讨厌;D. 设法完成;根据下句 我确定每个人都会觉得我是个矮女孩儿, 可知作者不喜欢不想去这个夏令营, 因此选 C。
【解析】考查连词, nt. . until…, 直到才, 因此选 D。
【解析】考查动词辨析, A. 同意;B. 解释;C, 拒绝; D. 抱怨;我妈妈在安慰我, 我不得不同意她说的话, 因此选A。
【解析】考查形容词, 根据下文 "the ther campers finished", 其他的夏令营学员都已经完成了, 所以我是最后一个, 因此选 B。
【解析】考查名词, A. 冒险; B. 机会;C. 时间; D. 压力;墙有十层楼高, 我没有机会成功, 因此选 B。
【解析】考查副词, A. 开心地 ; B. 自豪地;C 温暖地;D 虚弱地;根据前一句我想要矮个子的特权, 不想爬这堵墙, 弱弱地笑, 只有 weakly 符合这句的意思, 因此选 D。
【解析】考查动词, A 鼓励;B. 宣布;C介绍;D重复, 根据上句"what the mind can believe, the heart can achieve", 精诚所至金石为开, 可知老师是在鼓励她, 因此选 A。
【解析】动词词组辨析, A. 增强;B. 摧毁; C克服;D敲, 老师说的这句话的意思是我想要你尽力去克服这堵墙, 其它三个选项意思不合适, 因此选 C。
【解析】考查连词, 我假装膝盖受伤, 因此可以避免, 故选 A。
【解析】考查形容词, 老师很友善, 导致我感觉很糟糕因为我对她说谎了, 因此选 D。
【解析】考查宾语从句引导词, Maggie 非常地耐心, 还向我展示了她是如何翻越这堵墙的, 因此选 A。
【解析】考查动词辨析, A. 尝试, 尽力;B. 说谎;C练习;D. 竞争;联系上下文, 我不想再说谎, 也不想再次放弃, 因此选 B。
【解析】考查名词辨析, A. 梦想; B. 决定;C. 支持; D成功;每个人都非常相信我, 我也想要向他们展示我非常珍惜他们的支持, 因此选 C。
【解析】考查形容词, A有趣的;B. 有创造性的;C受欢迎的;D令人惊叹的;由下一句 "I made it"我成功了可知是令人惊叹的事情发生了, 因此选 D。
三，阅读理解（本题有 15 小题, 每小题 2 分, 共计 30 分）
阅读下面材料, 从每题所给的 A，B，C，D 四个选项中选出最佳选项。
Bruce Kelley. a reprter interviewed peple and asked. "What are sme f the highlights（最精彩的部分）f yur life s far? Here are sme f her answers.
31. It seems t be a real highlight fr in vlunteering accrding t the text.
A. Janie B. Jing Wei C. Marcs D. Sheng Yang
【解析】细节理解题。根据第一部分 Janie 的回答"I went t Central America and wrked with a team f vlunteers", 故选 A。
32. Frm the text abve, we can knw that ___________________.
A. Janie jined in rebuilding hmes in Italy after an earthquake
B. Marcs has been learning t play sccer fr tw years
C. Sheng Yang has been wrking fr a few years
D. Jing Wei gt a jb at a fashin cmpany last year
【解析】细节理解题。A. 地点错误, 不是在 Italy, 是在 Central America; B. 原文关键词 cach 教练, Marcs是在小学教了两年的足球, 不是学了两年;C。由原文"he’s just been giving all his attentin t schl"可知 Shen Yang 一直在读书; D. 原文"Jing Wei began wrking at a fashin cmpany last year", 故选 D。
33. The text is prbably frm the clumn（栏目） f ________________ in a magazine.
A. Life B. Travel C. Science D. Sprts
【解析】主旨概括题。由第一段可知, 本文主要讲述这四个人至今为止生命中最精彩的部分, 故选 A。
Marianne Carus, wh started Cricker（蟋蟀）magazine in1973 and served as Editr-in-Chief（总主编）until 2012, died n March 3 at the age f 92 this year.
Marianne believed that "nly the best f the best is gd enugh fr the yung. "In Cicket, children wuld find wnderful stries with beautiful art, and be encuraged by ideas in the humanities and sciences. Marianne lked fr stries frm arund the wrld t awaken admiratin fr different peples and cultures. Mst imprtant, Cricker wuld never talk dwn t children.
Marianne knew that children were filled with fun, and she wanted Cricket t be, t — "humr frm the heart that makes
yu laugh ut lud. "And s. she named her literary magazines after a funny grup f bugs（虫子）, such as Lady bung and Spider.
Over the years. Cricket has been read by millins f children and given many writers and artists their start Marianne kept a special bx f "lve letters" t the magazine. She treasured these letters frm Cricket readers, including lng-ag readers. They tld her that their interest in reading had begun with Cricket.
__▲ She cnsidered ther names, such as Trubadur r Taliesin, the singers and strytellers f ld wh traveled frm ne place t anther t share their sngs and stries. Then. ne night, she was reading Isaac Bashevi Singer's memir（回忆录）A Day f Pleasure. abut his childhd in Warsaw. In it he wrte∶There was a stve in Shsha's apartment behind which there lived a cricket. It chirped the nights thrugh all winter lng I imagined the cricket was telling a stry that wuld never end. "That's exactly what Marianne wanted her children's magazine t d—t tell stries that wuld never end! S the name Cricker became her best chice.
Thank yu fr everything, Marianne. May the stries, and the laughter, never end!
34. Cricker is a magazine mst prbably fr _________________.
A. writerB. childrenC. artistsD teachers
【解析】细节理解题。结合文章第二段, "In Cricket, children wuld find wnderful stries 故选 B。
35. Accrding t the passage, Marianne _________________.
A. made an effrt t find the best stries
B raised many bugs as her pets
C. replied t lng-ag Cricket readers
D. started Cricket 39 years ag
【解析】细节理解题。结合文章第二段, "Marianne lked fr stries frm arund the wrld t awaken admiratin fr different peples and cultures. "可知她寻找全世界的优秀文章, 故 A 对。结合文章第三段, "she named her literary magazines after a funny grup f bugs（虫子）, such as Ladybug and Spider. "可知她用虫子命名杂志, 而不是饲养虫子, 故 B 错误。
结合文章第四段, 可知她只是"kept"保留并"treasured"珍藏信件, 并没有提及回复, 因此C错误。结合文章第一段, 可知杂志始于 1973 年, 48 年前, 故 D 错误。
36. Which f the fllwing can be the best t fill in" ___▲____"in Paragraph 5?
A. Hw was the life f crickets
B. When was the magazine Cricket brn?
C. What did Marianne think f crickets?
D. Why did Marianne name her magazine Cricker?
37. The best title fr the passage can prbably be _____________.
A. The Life f a Cricket B. Admiratin fr Different Cultures
C. Best Stries fr the Yung D. Achievements in Marianne 's Life
【解析】主旨大意题。根据文章内容, 主要讲了 Marianne 最大的成就, "蟋蟀"杂志。
The Yuth Climate Summit（气候峰会） a week-lng festival f climate actin fr primary and middle schls in the UK, starts n 9 Nvember. It aims t create a fairer, mre envirnmental wrld and make prmises that will help the planet. Climate change is the lng-term changes in the wrld's weather patterns that are mstly caused by human activity. "Unlike wrld leaders, "say the summit's rganizers. "yung peple are refusing t let it drp ff the plan. "
Each day has a tpic, which includes fd and fashin, lking at hw humans harm the envirnment and hw t save the planet. Organizatins are leading sme n line activities. Fr example, the Marine Cnservatin Sciety is hsting meetings n prtecting sea fish. Separately, the envirnmental rganizatin Greenpeace is running a wrkshp n hw t turn wrn-ut clthing int smething new and wearable.
The summit will finish n 13 Nvember, when yuth ambassadrs（大使）wants schls t stp paper waste. Max, anther 16-year-ld ambassadr wants schls t rganize mre trips and activities that get students utside t experience the beauty f nature. As part f the summit, hundreds f schls acrss the cuntry are signing up t the Let's G Zer activity, aiming t becme carbn-zer（零碳的）by 2030.
Carbn-zer schls are nes that prmise t stp emitting carbn in seven areas, including where they get their fd and hw they use water and recycle their waste. The activity is run by Ashden, a charity wrking twards climate slutins. Ashden hpes that schls will be able t help each ther by sharing ideas and methds. It is als calling n the Gvernment t back the prmise. Head ver t transfrm-ur-wrld. rg where yu can find ut mre.
38. The writer develps the first sentence in Paragraph 2 mainly by
A. telling stries B. cmparing facts C. giving examples D. listing numbers
【解析】细节理解题。结合文章第二段中第三句和第四句"Fr example, "举例了Marine Cnservatin Sciety和 Greenpeace 两个组织的具体行动, 表明作者是通过列举具体示例来说明第一句的。故选 C。
39. Max advises schls t _______________________.
A. recycle and reuse ld clthes
B. prevent students frm wasting paper
C. have meetings n saving endangered sea fish
D. prvide mre chances fr students t enjy the nature
【解析】细节理解题。根据第三段的第三句"Max, anther 16-year-ld ambassadr wants schl t rganize mre trips and activities that get students utside t experience the beauty f nature", 可知 Max 建议学校多组织一些户外的短途旅行和活动等, 以此来帮助学生体验大自然的美, 故选 D。
40. The underlined wrd "emitting" in Paragraph 4 is the clsest in meaning t"____________".
A. using up B. taking inC. sending utD. cutting dwn
【解析】词义猜测题。根据第四段的第一句"Carbn-zer schl以及全文都提及气候变化, 可推测出"零碳学校"倡导的是停止碳的"排放"。选项中A表示"用尽, 用完";B 表示"吸收, 吸入";C表示"发送, 放出", D 表示"砍倒", 故选项 C 与"emitting"意思相近。
41. The purpse f the passage is mainly t ___________________.
A. explain the prblems with climate change
B. develp children's ability t slve scial prblems
C. intrduce the envirnmental rganizatins t schls
D. encurage yung peple t care mre abut climate change
【解析】主旨大意题。根据文中的第一段提及的气候变化和环境问题以及后文介绍了不同组织所举办的各项活动和所发出的各项倡议, 可知作者的意图是通过文章来呼吁更多的年轻人关注气候变化的问题。故选 D。
If we want t grw as peple, we can't just depend n ur wn evaluatin（评价）f hw we're ding. We als need t knw what ther peple think abut ur perfrmance. Receiving feedback（反馈）frm thers can help us see the larger picture and shw us a way frward t success. Hwever, smene has t give that feedback, and smetimes, that smene will be yu. Hw shuld yu deal with this?
First things first—if yu ntice a situatin in which sme feedback wuld be helpful, give it as sn as yu can. If yu wait until the matter disappears frm the persn's mind. they might nt understand what yu're trying t tell them. Take the persn t a safe, cmfrtable place and ffer yur advice in private.
When yu're giving feedback, it's imprtant t keep in mind that n ne likes t be tld they're ding a bad jb. Make sure yu give an equal（相等的）amunt f gd feedback t balance ut（平衡）anything bad. Like the saying ges, "A spnful f sugar helps the medicine g dwn.
All gd feedback shares smething in cmmn. First, it shuld help achieve a gal. It's less useful t tell yur friends that their dish tastes "interesting" than it is t suggest adding a little salt. Feedback shuld als lk tward the future. Yu can't change what's already happened, but yu can prevent it frm happening again. Tell yur friends they shuld take mre ntes in class instead f talking abut hw they shuld have studied harder fr the big histry exam they failed.
Finally, dn't think yur suggestin is the nly crrect way t deal with a situatin. Yu might even end up with sme feedback n yur feedback. Dn't take it persnally--it can nly help yu give better advice next time
42. What des the underlined wrd "this" in Paragraph prbably mean?
A. Seeing the picture. B. Giving feedback
C. Receiving feedback. D. Shwing a way t success
【解析】细节理解题。根据文中第一段第四句"Hwever. smene has t give that feedback. and smetimes, that smene will be yu. "的句意—某些人不得不给出反馈, 并且有时候这个某些人"可能将会是你", 可知"this指代的是"giving feedback"这件事。故选 B。
43. Why is it imprtant t give feedback in time accrding t Paragraph 2?
A. Yu might frget t tell the persn later n.
B. Perhaps the persn wants the feedback right away.
C. Maybe the persn needs time t understand yur advice
D. If yu wait t lng, the persn might frget what's happened.
【解析】细节理解题。根据第二段第二句"If yu wait until the matter disappears frm the persn's mind. they might nt understand what yu're trying t tell them. "可知给出反馈需要尽快, 如果时间过长人们可能会忘记这件事, 从而不能理解你所表达的含义。文中的"disappears frm the persn's mind"跟选项 D 中的"frget"相对应, 故选 D。
44. What can we infer（推断）frm the underlined saying in Paragraph 3?
A. It's helpful t keep n giving bad feedback.
B. It's difficult t d a gd jb all the time.
C. It's better t balance gd and bad feedback.
D. It's imprtant t think twice befre giving feedback.
【解析】推理判断题, 根据第三段第一句提及没有人喜欢被告知自己做的不好。第二句中又提到"Make sure yu give an equal（相等的）amunt f gd feedback t balance ut（平衡）anything bad. "可知, 在给出反馈的时候需要平衡好的反馈和坏的反馈。故选 C。
45. The passage is mainly abut_________________.
A. what characters gd feedback includes
B. hw peple shuld give feedback prperly
C. the differences between gd and bad feedback
D. the imprtance f giving and receiving feedback
【解析】主旨大意题。根据文章的结构, 第一段总起人的成长不仅仅需要自我的评价, 还要接受他人的反馈, 更要懂得如何给予他人反馈。后文第二段描述了"反馈要及时";第三段讲述平衡好的和不好的反馈等都是在叙述如何合适的给予反馈。故选 B。
四，任务型阅读（本题有5 小题, 每小题1分;共计5 分）
下面是宇航员 Jse Hernandez的采访页面。阅读该页内容, 然后从方框中所给的A，B，C，D，E五个选项中选出符合各段内容的问题, 完成第 46～50 小题。
【解析】Jse 讲述了12 岁的时候和他的家人每隔 2 到3 个月去收割稻谷可得知讲述的是他小时候, 与C选项中 as a kid 相符合。
【解析】Jse 讲述了自己小时候看电视时看到宇航员 Gene Cernan 在月球上走动决定自己要成为宇航员和 A 选项中的 When 和 decide t be an astrnaut 相符合。
【解析】Jse讲述了自己多次被 NASA拒绝, 但在第十二次的时候被选中;E选选项正好问的是 Jse 面对的挑战, 符合其要求。
【解析】Jse 讲述漂浮在宇宙中的乐趣并以自己喜欢吃的食物在宇宙中漂浮举例, B 选项正好问的是他在宇宙中的爱好, 符合其要求。
【解析】Jse 讲述了在宇宙中看到各大洲相连的样子并不能分辨, D 选项正好问的是从宇宙看地球是什么样子, 符合其要求。
五，词汇运用（本题有 15 小题, 每小题 1 分∶共计 15 分）
A. 用方框中所给单词的适当形式填空, 每词仅用一次, 每空一词。
51. Tm gt a watch as a gift n his ______________birthday.
52. This kind f cttn _____________in Xinjiang. Many clthes are made frm it.
53. Ann ___________watches sap peras in her free time.
54. What a _________day! I'm sure we'll have a gd trip tday.
55. I always keep a dictinary ____________me while learning English.
52. 【答案】is prduced
【解析】谓语动词。根据棉花"被生产"及后半句标志词are"可知是一般现在时的被动语态。 53. 【答案】seldm
【解析】副词。句子完整, 副词修饰句子, 很少看肥皂剧。
B. 根据短文内容和所给中文提示, 在空白处写出单词的正确形式, 每空限填一词。
At 7 am, we gt n the state-f-the-art Fuxing Ha train at Shanghai Railway Statin. We stred ur 56_______（背包）and fund ur seats. Unlike ther trains which start with a shake and much 57_________（噪音）, this train felt s smth that if yu were nt lking ut f windws, yu culd 58. __________（几乎不）tell we were mving. Yet, within minutes, we were passing ver the rails at speeds f mre than 350 kilmeters an hur.
Sn, the twns f 59___________（东部的）China were rushing by. I saw my wife smiling and 60__________（指向）t a cin she had balanced n the table She tk anther cin and balanced it next t the first, and then anther, until she had a 61._________（行）f cins. They std there n the table fr mre than 20 minutes befre ne finally fell ver.
After that, we 62__________（两个都）went back t reading and enjying the beauty utside. We felt quite 63. _________（放松的）. Then, befre we knew it, we heard the annuncement that we were arriving in Beijing. Fr 1, 318 kilmeters, we 64___________（花费）nly 4 hurs and 38 minutes. Thanks t high speed trains, we can travel in China much mre cnveniently. N 65________（疑惑）, they will als bring the peple f the cuntry clser tgether, and in time bring abut deep scial changes, the full nature f which n ne can fully guess.
【解析】名词。可数名词, 前有形物代 ur, 单复数皆可。
【解析】名词。不可数名词, 前有 much。
【解析】形容词。eastern China 中国东部, 泛指, 无需大写;East China华东地区, 特指, 需大写。
【解析】动词。see sb. ding sth. 及并列动词 smiling。
【解析】名词。可数名词, 前有不定冠词 a, 用单数形式。
【解析】形容词。修饰人, 以ed 结尾。
【解析】动词。根据上文可知是一般过去时, 主语是人, 谓语动词用过去式。
六，语法填空（本题有 10 小题, 每小题1分;攻击 10 分）
阅读下面的短文, 在空白处填入一个适当的词, 或填入括号中所给单词的正确形式。
Ten-year-ld Orin Jean has always knwn that kindness is imprtant. He ften practiced it by vlunteering with his family. 66__________, after entering the Natinal Kindness Speech Cntest, he became mre active in it. Nw he wrks t spread kindness everywhere thrugh prjects which help thers He calls 67. ______________(he) actin the Race t Kindness.
After 68. _______teacher tld him abut the cntest. Orin had nly 24 hurs t write, memrize 69__________ recrd his speech. In it, he talked 70._______the imprtance f kindness. "Kindness is like spreading hugs arund the wrld t thse wh need it. "Orin said. He 71_______ (listener) t jin him in "the race f kindness" by ding small, kind acts fr thers. Orin's speech wn the cntest. He used his$500 prize 72__________ (cllect) 619 tys fr a lcal children's hspital. After that, Orin wanted t make an even 73. _________(big)influence In charity he packed meal bxes fr peple in need including a kind message fr each receiver.
Orin says, "If smene is treated 74. __________(kind) it can make their day brighter and encurage that persn t be kind t smebdy else. And then it just 75_________(grw) and makes the wrld a better place. "
67. 【答案】 his
【解析】冠词。teacher 为可数名词单数形式, 因此填不定冠词 a。
【解析】连词。三个动词 write, memrize 和 recrd 并列。
【解析】介词。talk abut sth. 谈论某事。
【解析】名词。encurage sb t d sth 鼓励某人做某事, listener可数, 用复数形式。
72. 【答案】t cllect
【解析】动词。use sth. t d sth. 使用某物去做某事。
【解析】形容词。形容词修饰后面的名词 influence, 标志even, 用形容词比较级。
【解析】副词。修饰动词 is treated, 被友善地对待。
【解析】动词。根据后面的并列动词 makes 和主语it, 谓语动词用三单形式。
七，书面表达（本题有 1 小题, 共计 20 分）
76. 假如你是李华, 请给你的外国好友 Andrew写一封电子邮件, 介绍你校美食文化节（fd festival）的相关内容及举办目的, 并邀请他参加此次美食节。邮件内容包括∶
（3）词数∶ 80-100。邮件的开头和结尾已给出, 不计入总词数。
Hw's it ging? Knwing that yu are fnd f fd. I'm writing t invite yu t attend ur schl fd festival
The festival will begin at 2-00 n Friday afternn, June 25th n the schl playgrund. We are glad t have smething delicius like dumplings and zngzi. We can als ck fd and sell it t ur schlmates t raise mney fr charity. The festival will surely ffer us a gd chance t shw and experience Chinese traditinal fd culture. Besides, it is a gd time fr us t share happiness. lve and team spirit. It's a great pleasure t have yu here with us.
Lking frward t yur reply.
这是一篇邀请信, 接轨浙江高考小作文比较热门的体裁, 浙江高考邀请信在 2017年 6 月和 11 月一共考过两次, 2020年 1 月考过1次, 这篇文章的难点在于如何描述里面的活动, 需要学生最好在平时有自己的经历并且展开描写。台州 2019 小作文考的是应聘和申请信, 浙江高考在 2018 年6月考了申请信, 中考作文总体趋势偏向于高考应用文。Janie, 35, Canada: high schl teacher
Oh. I've been pretty lucky up until nw. Fr ne thing. I've traveled a lt. I lived in Italy a few years ag Then after Italy, I went t Central America and wrked with a team f vlunteers. We were rebuilding hmes after a majr earthquake fr tw mnths. It was hard wrk but s wrth ding. Life has been interesting s far. "
Marcs, 25, Brazil! cllege student
"Um, I've dne sme interesting things in the last few years. I started a band the year befre last, thugh it didn't last we brke up after six mnths. But it was fun. And I've been caching a sccer team in a lcal primary schl fr the last tw years. We've wn mst f ur matches. "
Jing Wei. 25 and Sheng Yang. 27, China: designer and graduate student
Well, Sheng Yang hasn't really dne anything except study ver the last few years. we met when he was getting his master's in cllege. Then Sheng started his PhD. Since then, he's just been giving all his attentin t schl" "Jing Wei began wrking at a fashin cmpany last year That was a big thing fr her. She's been enjying it s far.'"
5 Questins fr Jse Hernandez
As a kid, he dreamed big dreams-- then wrked hard t make them cme true.
We were farm wrkers. Until I was 12, my family mved arund every tw r three mnths, fllwing the harvest （丰收） f crps in Califrnia. That helped define me I always wrk hard.
It was December f 1972. I was 10, watching the final Apll missin n a black-and-white TV. When I saw astrnaut Gene Cernan walking n the Mn, I tld myself, "I want t be an astrnaut."
NASA refused me nt nce, nt twice, but eleven times! I finally gt chsen the twelfth time. Five years later, I flew n my first missin t the Internatinal Space Statin. Never give up!
Flating（漂浮）! Yu're always flating.
My favrite fd was a burrit with scrambled eggs. We take trtillas t space because bread creates tiny pieces. It's really fun.
As we passed ver Nrth America, I culd see Canada, the US, Mexic, and ther parts f Latin America. It surprised me that I culdn't tell where ne cuntry ended and the next started. Brders are human-made. Frm up there, we're just ne.
A. When did yu decide t be an astrnaut?
B. What did yu lve abut space?
C. What was yur life like as a kid?
D. What was it like t see the earth frm space?
E. What challenges did yu face?
beside seldm prduce lvelyten
2: 00 p.m. Friday. June 25th
the schl playgrund
ck, have smething delicius...
experience Chinese fd culture, raise mney tr charity.
Frm Li Hua
Hw is it ging?_________________________________________________________________
Lking frward t yur reply.