搜成套
搜单份
上传资料 赚现金
六年级下册英语试题--小升初模拟训练(四) 人教版(2014秋)含答案
还剩3页未读, 继续阅读
下载需要5学贝
免费下载这份资料?
加入资料篮
立即下载

六年级下册英语试题--小升初模拟训练(四) 人教版(2014秋)含答案

展开
这是一份六年级下册英语试题--小升初模拟训练(四) 人教版(2014秋)含答案,共6页。试卷主要包含了选择正确的答案,读一读,匹配,选择正确的句子补全对话,完形填空,阅读理解,书面表达等内容,欢迎下载使用。

一,选择正确的答案
1.——What is the seasn in China in January?
— .
A. Summer B. Spring C. Winter
2.Hw bags f milk d yu want?
A. much B. many C. abut
3.别人问你是不是刘涛,你可以回答:
A. N, I'm nt. B. Hell. C. Gd mrning.
4.—Can yu see sme pigs?
—Yes, I .
A. am B. d C. can
5.I like sunbathing, I d nt like swimming.
A. and B. but C. s
6.________ meat and ________ vegetables will make a bad diet.
A. T many, nt enugh B. T much, nt enugh
C. T much, enugh D. T many, enugh
7.—D yu have a mang?
—__________.
A. Yes, I dn't. B. Yes, I d.
8.The elephant has a strng_______.
A. bdy B. eyes C. hands
9.Thanksgiving Day and Christmas are festivals.
A. Eastern B. Suthern C. Western
10.This ______ my bedrm.
A. are B. is C. am
11.We can save water by .
A. nt play water games B. play water games
C. nt playing water games D. playing water games
二,读一读,匹配
12.为图片选择正确的单词。
⑴ ________ ⑵ ________ ⑶ ________ ⑷ ________ ⑸ ________
A. fish B. water C. juice D. cake E. rice
三,选择正确的句子补全对话
13.选择合适的单词补全对话。
Ben: Dad, will there be a lt f changes in ur lives in the future?
Dad: Of curse. Peple will travel t ________. Maybe they'll ________live in space. What wuld yu like t see?
Ben: In the future, schls will be under the sea r n high________. Students wn't ________schlbags t g t schl any mre. They'll learn ________with students frm ther cuntries.
Dad: Great!
四,完形填空
14.阅读短文,从A,B,C,D四个选项中选取最佳答案。
Yu say yu'll have a tw-week summer hliday and decide t travel a lt and visit as many new places as pssible. I 1 it's a gd idea. I'll tell yu a stry abut my friend Mr. Bell. Last July he 2 in Eurpe. Eurpe is very beautiful, 3 his hliday was't very nice. He visited fur cuntries, and was in 4 f the cuntries nly three days. He visited quite a lt f museums and famus places, and was always 5 .Bell was n the train r bus almst every day. When he returned 6 Eurpe, he was very tired.
S I think that yu 7 better spend yur hliday in a different way. It is 8 t travel with a friend t ne cuntry, and visit nly ne city. Chse a city 9 and yu will be able t have a gd 10 n the seaside.
五,阅读理解
15.阅读短文,选择正确答案。
It was a sunny day last Sunday. Liu Mei went shpping with her mther. On her way t the shp, they met (遇见)an ld wman. The ld wman wanted t see her husband (丈夫).He had a flu and was ill in hspital. But she did nt knw the way t the hspital. Liu Mei asked a pliceman.He tld (告诉)her t take the N. 11 bus. Liu Mei went with the ld wman t the hspital andher mther went shpping by herself. Frty minutes later, the ld wman saw herhusband. Liu Mei left the hspital and went t the bkstre. She did nt waitfr their thanks.
(1)What was the weather like last Sunday?
A. It was Sunday. B. It was fine. C. It was rainy.
(2)Where did the ld wman want t g?
A. T the hspital. B. T the cinema. C. T the science museum.
(3)What is the matter with the wman's husband?
A. He had a headache. B. He had a fever. C. He was sick. He had a flu.
(4)Hw did Liu Mei and the ld wman g t the hspital?
A. They went by bus. B. They went n ft. C. They went by bike.
(5)Where did Liu Mei g at last?
A. She went t the hspital.
B. She went t the supermarket.
C. She went t the bkstre.
16.阅读短文,把李明和汤姆的周末活动的图片序号填在相应的横线上
Li Ming and Tm are gd friends. On Saturdays, Li Ming plays ftball in the mrning. He ges swimming in the afternn. He watches TV n Sundays. Tm plays basketball n Saturdays. He rides a bike n Sundays.
A. B. C. D. E.
(1) Li Ming ________
(2) Tm ________
17.阅读理解
Mr. and Mrs. Smith cme frm Lndn, England. They wrk in China nw. They teach English in a high schl. They like their wrk very much. They have tw children, Sam and Sue. They are bth in Shanghai with their parents. Mr. Smith can't speak Chinese, but his wife can speak it very well.
Mr. Smith likes swimming and reading, and Mrs. Smith has the same hbbies (爱好). They ften g swimming in the afternn and read in the evening. Sam and Sue like playing games with Chinese bys and girls after schl.
Sam's uncle has a farm near Lndn. He wants t wrk in Shanghai, but he can't speak Chinese. S he is learning Chinese nw. He hpes he can cme t China ne day.
(1)Sam and Sue are frm .
A. Canada B. America C. England D. Australia
(2)What sprt des Mrs. Smith like?
A. Swimming. B. Running. C. Skating. D. Walking.
(3)What des Sue like t d after schl?
A. T swim and read. B. T learn Chinese.
C. T watch TV. D. T play games with her Chinese friends.
(4)What des Sam's uncle d?
A. A teacher. B. A singer. C. A farmer. D. A dctr.
(5) are in different cuntries nw.
A. Mr. and Mrs. Smith B. Mr. Smith and his brther
C. Mrs. Smith and her children D. Mr. Smith and his children
六,书面表达
18.仿照Alice介绍家庭的文章, 写一篇介绍你家庭的小短文吧, 不少于30个词。文章不能出现你的真实姓名,学校和班级等信息。
范文:I have a happy family. My father is tall and strng. He's a business man. He's busy every day. My mther is beautiful and nice. She is a dctr. She can help peple. I am a pupil. I like swimming. I can swim fast. I lve my family!
参考词汇: (以下词汇仅供参考, 可以用你所需要的词汇)
fireman, teacher, nurse, farmer, dctr, pliceman, pstman, ck, husewife, put ut the fire, help the sick peple, grw crps, catch thieves, brave, great…
My family
参考答案
一,选择正确的答案
1. C 2. B 3. A 4. C 5. B 6. B 7. B 8. A 9. C 10. B 11. C
二,读一读,匹配
12. B;E;A;C
;D
三,选择正确的句子补全对话
13. space;even;muntains;carry;nline
四,完形填空
14. (1)C;(2)A;(3)D;(4)C;(5)B;(6)C;(7)D;(8)A;(9)B;(10)A;
五,阅读理解
15. (1)B(2)A(3)C(4)A(5)C
16. (1)ADE(2)BC
17. (1)C(2)A(3)D(4)C(5)B
六,书面表达
18. I have a happy family. My father is tall. He's a dctr. He helps the sick peple every day.. My mther is hardwrking. She is a husewife. She can help peple. I am a pupil. I like running. I can run fast. I lve my family!
1. A. am sure
B. believe
C. dn't think
D. dn't hpe
2. A. was
B. studies
C. wrked
D. lived
3. A. with
B. and
C. s
D. but
4. A. everyne
B. either
C. each
D. all
5. A. unhappy
B. in a wrry
C. excited
D. interested
6. A. t
B. in
C. frm
D. fr
7. A. wuld
B. shuld
C. culd
D. had
8. A. better
B. happier
C. quicker
D. mre interested
9. A. in the cuntryside
B. by the sea
C. with museums
D. away frm Eurpe
10. A. hliday
B. swimming
C. day
D. place
相关试卷

六年级下册英语试题--小升初模拟训练(一) 人教版(2014秋)含答案: 这是一份六年级下册英语试题--小升初模拟训练(一) 人教版(2014秋)含答案,共6页。试卷主要包含了选择正确的答案,读一读,匹配,选择正确的句子补全对话,读一读,阅读短文,选择正确的答案,书面表达等内容,欢迎下载使用。

六年级下册英语试题--小升初模拟训练(五) 人教版(2014秋)含答案: 这是一份六年级下册英语试题--小升初模拟训练(五) 人教版(2014秋)含答案,共6页。试卷主要包含了选择正确的答案,读一读,匹配,选择正确的句子补全对话,完形填空,阅读理解,书面表达等内容,欢迎下载使用。

六年级下册英语试题--小升初模拟训练(二) 人教版(2014秋)含答案: 这是一份六年级下册英语试题--小升初模拟训练(二) 人教版(2014秋)含答案,共5页。试卷主要包含了选择正确的答案,读一读,匹配,选择正确的句子补全对话,阅读理解,书面表达等内容,欢迎下载使用。

免费资料下载额度不足,请先充值

每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

提示

您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

重新选择
明天再来
个人账户下载
下载确认
您当前为龙8游戏登录VIP用户,下载已享8.5折优惠
您当前为云校通用户,下载免费
下载需要:
本次下载:免费
账户余额:0 学贝
首次下载后15天内可免费重复下载
立即下载
即将下载:0份资料
本次下载需要:0学贝 账户剩余:0学贝
  • 充值下载
  • 扫码直接下载
开通龙8游戏登录VIP,可预览全部内容,还享8.5折下载优惠,10大VIP特权

您当前为龙8游戏登录VIP用户,下载享8.5折优惠,充值学贝可获10%赠送

VIP到期时间 :-

  • 送10%
  • 送10%
  • 送10%
扫码支付直接下载
使用学贝下载资料比扫码直接下载优惠50%

微信扫码

支付金额

到账0学贝

微信扫码

支付金额

    200万一线教学老师的备课首选,学贝可用于下载龙8游戏登录400万精品教学资源,成套资料。平台24小时更新资源3935份

    下载成功,按 Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

    若下载不成功,可重新下载,或查看资料下载帮助

    本次下载资源上传者 [廖星星 ] 获得现金收益 + 0.25元

    我也想赚收益

    95%的老师还下载了以下成套资源

    欢迎来到龙8游戏登录

    • 400万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字,字母或符号

    注册即视为同意龙8游戏登录「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    免费下载当前资料

    当前资料价值0元 下载需支付0学贝,您可以通过以下途径免费下载

    方式一:邀请好友助力免费下载

    邀请 0 名好友关注我们即可免费下载

    微信扫一扫,将专属邀请图片发送给好友并关注我们,每任意邀请1人关注龙8游戏登录即可获得5学贝奖励,奖励秒到账,多邀多得无上限,在个人中心可查看学贝明细

    方式二:上传文档换学贝免费下载

    上传平时上课时使用的课件,教案,试卷资源换取学贝即可免费下载当前资料,还可获取现金收益哦~了解详情>>

    返回
    顶部
    Baidu